Vapaa-aika

Kanssallispuistosta kulttuuririentoihin. Monimuotoinen ympäristö on yksi suurimmista Salon vetovoimatekijöistä. Kattava harrastustarjonta takaa aktiviteetteja ympäri vuoden. Voit nauttia luonnon raikkaasta ilmasta jokainen päivä yksin tai yhdessä muiden kanssa. Historian ystävälle Salossa on runsaasti tutkittavaa, ja kulttuuritapahtumat vievät mukanaan kaiken ikäiset asukkaat.

Luonnostaan lumoava Salo

Luonto on suomalaisten onnen ja terveyden lähde ja se tarjoaa tervetulleen hengähdyshetken arjen kiireiseen rytmiin. Salosssa on runsaasti luontokohdetta, jotka tarjoavat aktiviteetteja ja maisemia kaikenlaisille luontoliikkujille. Laita reppu selkään ja retkeile metsäpoluilla, patikoi kansallispuiston siimeksessä, löydä uusia ulottuvuuksia maastossa pyöräillen tai tutki rannikko- ja saaristoalueita veneillen ja kalastaen. Urheiluseurojen liikuntatapahtumat tarjoavat jännitystä ja elämyksiä urheilun parissa.

Tapahtumia ja kulttuurielämyksiä kaiken ikäisille

Laaja teatteri- ja konserttitarjonta ja vaihtuvat taidenäyttelyt sekä muut tapahtumat houkuttelevat kulttuurinnälkäisiä. Kesätorstaiset suositut iltatoritapahtumat tarjoavat kotimaisia esiintyjiä, paikallisia torimyyjiä, kesäkahviloita, secondhandmyyjiä sekä lasten ikioman kirpputorin. Salon rikas historia ja menneisyys näkyy edelleen kaupunkikuvassa mm. aateliskartanoina.  Teijon ruukkikylät ovat hyvin eläviä ja ne tarjoavat runsaasti vapaa-ajan palveluita ja matkailuelämyksiä – lähes ympäri vuoden.

Tälläistä elämä Salossa on

50 000 asukkaan Salossa huolettoman elämän resepti on hyvin yksinkertainen. Mielenkiintoiset urahaasteet tempaavat mukaansa. Rannikkoalueella luonnon äärellä mieli saa tervetulleen tauon. Harrastukset ja palvelut antavat mielekästä sisältöä ja tarpeellista tukea arkeen. Pienen kaupungin katuja on kevyt tallata, ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla joka päivä. Matkaa kauppaan, kouluun ja luontoon on parhaimmillaan vain pari minuuttia.