Vapaa-aika

KANSALLISPUISTOSTA KULTTUURIRIENTOIHIN

Monimuotoinen ympäristö on yksi suurimmista Salon vetovoimatekijöistä. Kattava harrastustarjonta takaa aktiviteetteja ympäri vuoden. Voit nauttia luonnon raikkaasta ilmasta jokainen päivä yksin tai yhdessä muiden kanssa. Historian ystävälle Salossa on runsaasti tutkittavaa, ja kulttuuritapahtumat vievät mukanaan kaiken ikäiset asukkaat.

LUONNOLLISTA LUKSUSTA ELÄMÄÄN

Luonto on suomalaisten onnen ja terveyden lähde, ja se tarjoaa tervetulleen hengähdyshetken työelämän kiireiseen rytmiin. Salosssa on yli 25 retkeilykohdetta, jotka tarjoavat aktiviteetteja ja maisemia kaikenlaisille liikkujille. Kaappaa rinkka selkään ja retkeile eräpoluilla, patikoi luonnonsuojelualueiden siimeksessä, löydä uusia ulottuvuuksia maastossa pyöräillen tai tutki Halikonlahden saaristoa veneillen ja kalastaen. Myös menestyvät urheilujoukkueet ja liikuntaseurojen järjestämät liikuntatapahtumat tarjoavat jännitystä ja elämyksiä urheilun parissa.

TAPAHTUMIA JA KULTTUURIELÄMYKSIÄ KAIKEN IKÄISILLE

Monipuolinen teatteritarjonta, tasokkaat konsertit ja näyttelyt sekä tapahtumat houkuttelevat kulttuurinnälkäisiä. Tuottajien antimet houkuttelevat Vanhan Salon keskustassa sijaitsevalle Salon torille runsaasti kävijöitä, jotka voivat nauttia myös suurten kahviloiden herkuista. Kesän suositut Iltatorit tarjoavat kotimaisia esiintyjiä, torimyyjiä, kahviloita, antiikkimyyjiä sekä lasten ikioman kirpputorin. Myös Salon rikas historia näkyy edelleen kaupunkikuvassa mm. aateliskartanoina ja ruukkikylinä. Salon ruukkikylät ovat vielä tänäkin päivänä hyvin eläviä, ja ne tarjoavat runsaasti vapaa-ajan palveluita ja matkailuelämyksiä.

Tapahtumia ja kulttuurielämyksiä kaiken ikäisille

Tutustu esitteeseemme

U

Visitsalo.fi

Sijainti

Salo sijaitsee ympäristöltään rikkaassa paikassa suurten kaupunkien keskellä. Täältä liikkuu alle tunnissa Turkuun ja reilussa tunnissa Helsinkiin – ja merellekin avautuu väylä läpi upean saariston.

› Tutustu

Asuminen

Salossa voit asua keskellä kaupunkia ja palveluita, nauttia leppoisasta elämästä ruukkikylien idyllissä tai herätä maaseudun rauhassa joka päivä. Tontteja, taloja ja asuntoja löytyy moneen menoon.

› Tutustu

Vapaa-aika

Salo on urheiluhullun, luontomatkailijan ja kalastajan taivas. Laskettele, patikoi, veneile, ratsasta, pyöräile, golfaa. Tasapainoa löydät aktiivisesta yhdistystoiminnasta ja kulttuuririkkaista teattereista.

› Tutustu