Sijainti

Merellisessä Salossa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Salo sijaitsee Ruuhka-Suomessa, suurten kaupunkien muodostaman vilkkaan kasvukolmion ytimessä. Täällä voit nauttia rauhallisesta ja huolettomasta elämästä: kompaktin kokoisessa kaupungissa palvelut ovat lähellä ja elinkustannukset kohtuulliset, ja Turun ja pääkaupunkiseudun mahdollisuudet ovat jatkuvasti pendelöintimatkan päässä.

Monipuolinen ja luonnollinen

Salosta on moneksi!  Kaupungin keskustaan yltävän merenlahden väylä vie veneilijän Saaristomerelle saakka. Salon kylistä löytyy niin suuria keskittymiä kuin tiiviitä yhteisöjäkin, joissa pystyy rakentamaan itselleen ja perheelleen sopivan elämänrytmin. Halusit sitten elää kaupungissa, luonnossa tai jossain siitä väliltä, Salossa on tilaa, missä kasvaa. Niin vapaa-ajalla kuin työuralla.

Hyvät kulkuyhteydet avaavat mahdollisuuksia

Hyvät kulkuyhteydet avaavat salolaisille laajoja mahdollisuuksia, oli määränpää sitten kaupungin sisällä tai naapurikaupungissa. Töihin, kouluun ja palveluiden pariin kulkee helposti kävellen, pyörällä, autolla tai bussilla. Autolla hurauttaa Turkuun alle tunnissa ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa moottoritietä pitkin.

Tälläistä elämä Salossa on

50 000 asukkaan Salossa huolettoman elämän resepti on hyvin yksinkertainen. Mielenkiintoiset urahaasteet tempaavat mukaansa. Rannikkoalueella luonnon äärellä mieli saa tervetulleen tauon. Harrastukset ja palvelut antavat mielekästä sisältöä ja tarpeellista tukea arkeen. Pienen kaupungin katuja on kevyt tallata, ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla joka päivä. Matkaa kauppaan, kouluun ja luontoon on parhaimmillaan vain pari minuuttia.