Sijainti

MERELLISESSÄ SALOSSA ON TILAA KASVAA JA KEHITTYÄ

Salo sijaitsee Ruuhka-Suomessa, suurten kaupunkien muodostaman vilkkaan kasvukolmion ytimessä. Täällä voit nauttia rauhallisesta ja huolettomasta elämästä: kompaktin kokoisessa kaupungissa palvelut ovat lähellä ja elinkustannukset kohtuulliset, ja Turun ja pääkaupunkiseudun mahdollisuudet ovat jatkuvasti pendelöintimatkan päässä.

MONIPUOLINEN, LUONNOLLINEN, YKSILÖLLINEN

Meren rannalla, Halikonlahden pohjukassa sijaitsevasta Salosta on moneksi. Kaupungin keskustaan yltävän lahden upea saaristoreitti vie veneilijän vaikka avoimelle ulapalle saakka. Salon yksilöllisistä kylistä löytyy niin suuria keskittymiä kuin tiiviitä yhteisöjäkin, joissa pystyy rakentamaan juuri itselleen ja perheelleen sopivan elämänrytmin. Halusit sitten elää kaupungissa, luonnossa tai jossain siitä väliltä, Salossa on tilaa, missä kasvaa. Niin vapaa-ajalla kuin työuralla.

ERINOMAISET KULKUYHTEYDET AVAAVAT MAHDOLLISUUKSIA

Ketterät kulkuyhteydet avaavat salolaisille paljon mahdollisuuksia, oli määränpää sitten kaupungin sisällä tai naapurikaupungissa. Töihin, kouluun ja palveluiden pariin kulkee helposti kävellen, pyörällä, autolla tai bussilla. Autolla hurauttaa Turkuun alle tunnissa ja pääkaupunkiseudulle reilussa tunnissa moottoritietä pitkin. Moni salolainen on myös vannoutunut pendelöijiä – junassa kun pääsee parhaimmillaan aloittamaan työpäivän saman tien, ja linja Helsingin ja Turun päärautatieasemille on suora.

Etäisyydet

Helsinki – Salo 1 h 15 min | 115 km,
Helsinki airport – Salo 1 h 30 min | 120 km,
Turku – Salo 40 min | 50 km,
Tampere – Salo  2 h 160 km,
Hanko – Salo 1 h 15 min | 90 km

}
}

Linja-autojen aikataulut

Sijainti

Salo sijaitsee ympäristöltään rikkaassa paikassa suurten kaupunkien keskellä. Täältä liikkuu alle tunnissa Turkuun ja reilussa tunnissa Helsinkiin – ja merellekin avautuu väylä läpi upean saariston.

› Tutustu

Asuminen

Salossa voit asua keskellä kaupunkia ja palveluita, nauttia leppoisasta elämästä ruukkikylien idyllissä tai herätä maaseudun rauhassa joka päivä. Tontteja, taloja ja asuntoja löytyy moneen menoon.

› Tutustu

Vapaa-aika

Salo on urheiluhullun, luontomatkailijan ja kalastajan taivas. Laskettele, patikoi, veneile, ratsasta, pyöräile, golfaa. Tasapainoa löydät aktiivisesta yhdistystoiminnasta ja kulttuuririkkaista teattereista.

› Tutustu