Asuminen

VAIHDA KALLIS ELÄMÄ RIKKAASEEN

Salosta saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Täällä voit asua keskellä kaupungin palveluita ja elämää, luonnonläheisellä asuinalueella omakotitalossa tai rivitalossa, raikkaassa ja rauhallisessa maalaismaisemassa, ruukkikylän idyllissä tai lähellä harrastustasi, vaikkapa golfkentän vieressä. Asuntoja, tontteja ja taloja on tarjolla monipuolisesti, ja asumiskustannusten jälkeen jää vielä varaa nauttia vapaa-ajastakin.

KAIKKI ON LÄHELLÄ JA ARKI SUJUVAA

Salolaisten mukaan parasta Salossa on kaupungin turvallisuus, sopiva kokoluokka sekä asumisen kustannukset. Etäisyydet töihin, päiväkoteihin, kouluihin ja harrastuksiin ovat lyhyet, eikä aika kulu ruuhkassa istuessa. Sopivan kompaktissa kaupungissa palvelut toimivat ja ovat lähellä. Osa salolaisista on mieltynytkin erityisesti Salon mutkattomuuteen ja kohtuullisiin asumiskustannuksiin, vaikka työpaikka olisikin naapurikaupungissa. Esimerkiksi vuonna 2019 asuntojen keskimääräinen neliöhinta oli Salossa 1 255 euroa, pääkaupunkiseudulla 4 281 euroa ja Turussa 2 048 euroa.

MERTA, KAUPUNKIA JA LUONTOA

Salon seutu on yhdistelmä kaupungin kutsuvaa sykettä, maaseudun palauttavaa rauhaa ja meren houkuttelevaa vetovoimaa. Juuri tämä monipuolisuus tarjoaa lukuisia erilaisia mahdollisuuksia asumiselle. Etsitkö taloa saaristosta, meren ääreltä? Vai kenties paljon tilaa ja rauhaa maaseudulta? Ehkä arvostat enemmän kaupunkiasumista ja kerrostaloelämisen helppoutta? Mikä tahansa sinua miellyttääkään eniten, niin Salosta löydät perheesi näköisen asumismuodon.


SALOON MUUTTAVALLE
  (salo.fi)

Sijainti

Salo sijaitsee ympäristöltään rikkaassa paikassa suurten kaupunkien keskellä. Täältä liikkuu alle tunnissa Turkuun ja reilussa tunnissa Helsinkiin – ja merellekin avautuu väylä läpi upean saariston.

› Tutustu

Asuminen

Salossa voit asua keskellä kaupunkia ja palveluita, nauttia leppoisasta elämästä ruukkikylien idyllissä tai herätä maaseudun rauhassa joka päivä. Tontteja, taloja ja asuntoja löytyy moneen menoon.

› Tutustu

Vapaa-aika

Salo on urheiluhullun, luontomatkailijan ja kalastajan taivas. Laskettele, patikoi, veneile, ratsasta, pyöräile, golfaa. Tasapainoa löydät aktiivisesta yhdistystoiminnasta ja kulttuuririkkaista teattereista.

› Tutustu