Asuminen

Vaihda kallis elämä rikkaaseen. Salosta saat omakotitalon samaan hintaan kuin Helsingistä yksiön. Asuminen on väljää, eläminen edullista, välimatkat lyhyet ja harrastukset lähietäisyydellä.

Kaikki on lähellä ja arki sujuvaa

Salolaisten mukaan Salossa ehkä parasta on se, että palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Lisäksi peukutetaan asumisen kustannuksia, kun niitä verrataan suurten kaupungin vastaaviin kustannuksiin.

Merta, kaupunkia ja luontoa

Salon seutu on yhdistelmä pikkukaupungin sykettä, maaseudun rauhaa ja meren sekä rannikkoalueen vetovoimaa. Juuri tämä monipuolisuus tarjoaa lukuisia erilaisia mahdollisuuksia asumiselle. Etsitkö taloa meren ääreltä? Vai kenties paljon tilaa ja rauhaa maaseudulta? Ehkä arvostat enemmän kaupunkiasumista ja elämisen helppoutta? Mikä tahansa sinua miellyttääkään eniten, niin Salosta löydät perheesi näköisen kodin

Tälläistä elämä Salossa on

50 000 asukkaan Salossa huolettoman elämän resepti on hyvin yksinkertainen. Mielenkiintoiset urahaasteet tempaavat mukaansa. Rannikkoalueella luonnon äärellä mieli saa tervetulleen tauon. Harrastukset ja palvelut antavat mielekästä sisältöä ja tarpeellista tukea arkeen. Pienen kaupungin katuja on kevyt tallata, ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla joka päivä. Matkaa kauppaan, kouluun ja luontoon on parhaimmillaan vain pari minuuttia.