SALOSSA RIITTÄÄ TÖITÄ

Salossa on tarjolla useita eri teollisuuden työpaikkoja. Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja jätä hakemuksesi sopivaan paikkaan jo tänään.

Salon maantieteellinen sijainti on ihanteellinen – suurten kaupunkien keskellä ja kuitenkin kauniin luonnon ympäröimänä. Salossa saat nauttia kauniiden maisemien lisäksi hyvistä palveluista ja täältä löytyy myös tontteja, taloja ja asuntoja erilaisiin tarpeisiin. Tervetuloa Saloon.  

Meillä arki toimii

50 000 asukkaan Salossa huolettoman elämän resepti on hyvin yksinkertainen. Mielenkiintoiset urahaasteet tempaavat mukaansa. Luonnon ja veden äärellä mieli saa tervetulleen tauon. Harrastukset ja palvelut antavat mielekästä sisältöä ja tarpeellista tukea arkeen. Pienen kaupungin mutkattomia katuja on kevyt tallata, ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla joka päivä. Matkaa kauppaan, kouluun ja luontoon on parhaimmillaan vain pari minuuttia.

Sijainti

Salo sijaitsee ympäristöltään rikkaassa paikassa suurten kaupunkien keskellä. Täältä liikkuu alle tunnissa Turkuun ja reilussa tunnissa Helsinkiin – ja merellekin avautuu väylä läpi upean saariston.

› Tutustu

Asuminen

Salossa voit asua keskellä kaupunkia ja palveluita, nauttia leppoisasta elämästä ruukkikylien idyllissä tai herätä maaseudun rauhassa joka päivä. Tontteja, taloja ja asuntoja löytyy moneen menoon.

› Tutustu

Vapaa-aika

Salo on urheiluhullun, luontomatkailijan ja kalastajan taivas. Laskettele, patikoi, veneile, ratsasta, pyöräile, golfaa. Tasapainoa löydät aktiivisesta yhdistystoiminnasta ja kulttuuririkkaista teattereista.

› Tutustu

SEURAA MEITÄ SOMESSA!