Töihin Saloon

Tule osaksi suurta suomalaista tarinaa
Nyt meillä suomalaisilla on mahdollisuus näyttää, kuinka suomalaiset tuotteet tehdään, suomalaisella työvoimalla. Tulevaisuus ja historia tehdään tässä hetkessä ja nyt.

Monipuolisia tehtäviä, rakkautta ja yhteisvastuuta
Maatiloilla tehtävä kausityö voi olla perinteisten pelto- ja puutarhatöiden lisäksi paljon muuta. Tuotteiden jalostamisen, pakkaamisen, palvelumuotoilun, viestinnän ja monen alan osaaminen on maaseutuyrittäjien arkipäivää. Maaseutu on elävä paikka, oikeita ihmisiä ja kunnon töitä. Tämä tutustumisen arvoinen kausityö voi luoda pitkäikäisiä työsuhteita, ystävyyksiä sekä mahdollisuuden tutustua aivan uusiin alueisiin lähelläsi tai ympäri suomea.

Kotimaista ruokaa ei voi tuoda, se luodaan. Jokainen ruoka kasvaa jossain ja jokainen suupala on kasvatettu rakkaudella. Olemalla osa tätä suunnattoman hienoa ketjua voit kokea konkreettisesti mikä on elämässä tärkeää.

Meillä arki toimii

50 000 asukkaan Salossa huolettoman elämän resepti on hyvin yksinkertainen. Mielenkiintoiset urahaasteet tempaavat mukaansa. Luonnon ja veden äärellä mieli saa tervetulleen tauon. Harrastukset ja palvelut antavat mielekästä sisältöä ja tarpeellista tukea arkeen. Pienen kaupungin mutkattomia katuja on kevyt tallata, ja suuren kaupungin edut ovat saatavilla joka päivä. Matkaa kauppaan, kouluun ja luontoon on parhaimmillaan vain pari minuuttia.

Sijainti

Salo sijaitsee ympäristöltään rikkaassa paikassa suurten kaupunkien keskellä. Täältä liikkuu alle tunnissa Turkuun ja reilussa tunnissa Helsinkiin – ja merellekin avautuu väylä läpi upean saariston.

› Tutustu

Asuminen

Salossa voit asua keskellä kaupunkia ja palveluita, nauttia leppoisasta elämästä ruukkikylien idyllissä tai herätä maaseudun rauhassa joka päivä. Tontteja, taloja ja asuntoja löytyy moneen menoon.

› Tutustu

Vapaa-aika

Salo on urheiluhullun, luontomatkailijan ja kalastajan taivas. Laskettele, patikoi, veneile, ratsasta, pyöräile, golfaa. Tasapainoa löydät aktiivisesta yhdistystoiminnasta ja kulttuuririkkaista teattereista.

› Tutustu

Maatiloilla on kausitöitä tarjolla

On aika toimia

Töitä maatiloilla on tarjolla niin ensikertalaisille kuin erityisosaamista vaativille ammattilaisille.

Maanviljelijä, ilmoita kausityöpaikkasi haettavaksi
Työnhakija, hae rohkeasti mukaan

Lisätietoja tukimahdollisuuksista ja neuvontapalveluista Yrityssalosta,
Juha Metsänoja
044 5460043,
juha.metsanoja@yrityssalo.fi